En u? Welk project wilt u realiseren?

Zet uw netwerk in gang en geef een boost aan uw volgende project!

Fondsen nodig?

Nieuwe truitjes nodig voor de eerste ploeg? Is het dak van de kantine aan vervanging toe? Nieuw educatief materiaal nodig? Een digitaal schoolbord? Moet de kassa dringend gespijsd worden? Ontdek hoe u per jaar enkele duizenden euro’s kan verdienen met de Family Box!

Groot netwerk?

Dankzij uw contacten met leden en sympathisanten, leerlingen, buren, vrienden, familie… beschikt u over een enorm netwerk dat u in staat stelt een fantastische inzameling te organiseren van klein elektronisch materiaal. In elk huishouden bevinden zich kilo’s slapend materiaal in kasten, lades, op zolders…

Eenvoudig?

Met de Family Box is klein elektronisch materiaal inzamelen nog nooit zo eenvoudig geweest! Elke deelnemer verzamelt het materiaal dat bij hem in huis ligt en legt zo een klein stukje van de puzzel. Al die stukjes samen zorgen voor een nooit geziene inzameling van klein elektronisch materiaal.

Mooi verdiend!

Verdien een aardig bedrag met de inzameling van klein elektronisch afval en maak pure winst! Dankzij onze ervaring en uitstekende begeleiding zal uw club, school of organisatie in staat zijn om op korte tijd een geslaagde actie op te zetten. Vergeet niet, ook het milieu vaart er wel mee. Ontdek uw mogelijkheden nu!

Durf springen!

Familybox Recyca

Waar gaat het precies om? Er blijft ontzettend veel elektronisch afval liggen in onze huishoudens. Vaak jarenlang. We hebben allemaal een druk leven en een hoop verantwoordelijkheden. Logischerwijs vergeten we vaak hoeveel kleine apparaatjes en toebehoren er zich her en der in ons huis bevinden.

Vanuit dit gedachtegoed hebben wij een project bedacht dat gemakkelijk is: recycleren zonder veel werk, extra verplaatsingen én… u wordt financieel beloond!

Wij bezorgen jullie de dozen, jullie stellen ze ter beschikking van de mensen binnen jullie netwerk en verzoeken de gezinnen om de doos binnen een afgesproken, maar korte termijn bij u binnen te brengen. We spreken dan van een zogenaamde inzamelweek. Misschien is er zelfs de mogelijkheid om de dozen te gaan ophalen bij de mensen thuis? Altijd leuk, en bevorderlijk voor het sociale cement in uw omgeving!

Op het einde van de inzamelweek halen wij  de dozen weer netjes bij u op, verwerken deze en storten de opbrengst op uw rekening! Eenvoudig, toch?

Spreek je netwerk aan!

Uw netwerk is krachtiger dan je denkt! Leg zelf het eerste stukje, en maak samen de puzzel compleet!

 

Doe de test!

Als u zich kan vinden in één van onderstaande stellingen, aarzel dan niet en ga meteen verder. Wie weet boosten wij uw volgende project!

 

JA, wij willen de sprong maken!

 
 

erkend door

 

Logo Recupel

een initiatief van

Recyca BVBA

Delften 23, hal 701
B-2390 Malle

T: +32 (3) 380 00 10
E: familybox@recyca.be
W: www.recyca.be